FutureMakers

FutureMakers logotyp.

Har du en bra idé eller vision som kan göra världen bättre? Vill du göra skillnad för samhället och kommande generationer? Då är FutureMakers något för dig! FutureMakers öppnar upp en spännande möjlighet för dig som student att utforska potentialen i din idé samtidigt som du tävlar om en prissumma på 50 000 kr för att ta din vision till nästa nivå.

Tävlingen arrangeras av Mau innovation i stolt samarbete med Sparbanken Syds stiftelse, som vill stödja bra idéer nära dig.

Foto på vinnarna av FutureMakers 2023.

2023 års FutureMakers har korats och presenterar kreativa lösningar för en hållbar framtid

I höstas initierade Malmö universitet, i stolt samarbete med Sparbanken Syds Stiftelse, idétävlingen FutureMakers för Malmö universitets studenter. Målsättningen var att väcka kreativitet, främja nya idéer och uppmuntra entreprenörskap med fokus på en hållbar framtid. Totalt lämnades 56 idéer in, vilket visade på Malmö universitets studenters mångsidiga talang och kreativitet. Efter en tuff urvalsprocess avancerade de 10 mest utmärkande idéerna till den stora finalen, vilken ägde rum den 12 december.

Vinstkategorier

Illustration av en prispall men tre vinnare.

Ansökan till FutureMakers är stängd

Ansökan stängde 9 november 2023

Glöm inte att läsa igenom FutureMakers fullständiga tävlingsvillkor nedan
Malmö universitets logotyp.
Sparbanken Syds logotyp.

Sparbanken Syds stiftelse möjliggör genom sin verksamhet goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer. Mer information om stiftelsens arbete här.