Storm

Storms logotyp på fotobakgrund

Välkommen till innovationsmiljön Storm

Vi finns till för alla som arbetar och studerar vid universitetet och erbjuder en tillåtande miljö särskilt anpassad för att utforska, utveckla, samarbeta, och bygga nätverk. Våra medarbetare uppmuntrar till nytänkande, utmanar och ger stöd i upplägg och konceptutveckling samt utvecklar metoder och verktyg för att driva Malmö universitets innovations- och nyttiggörandearbete framåt. Våra lokaler främjar samarbete, möjliggör nya arbetssätt och inspirerar till kreativitet.

Studenter som deltar i en workshop på Storm

Boka Storm

Storm kan bokas av alla medarbetare och studenter på Malmö universitet. Här hittar du information om hur du bokar våra lokaler.

Material och verktyg i ett rum under renovering

Storms verktygslåda

Här har vi samlat tips och metoder som främjar idéutveckling, problemlösning, samarbete och kreativitet – både individuellt och i grupp.

Bokningsmöte

På Storm hjälper vi dig gärna med att komma fram till ett upplägg för din aktivitet som är både effektivt och kreativt.

Genom att definiera syfte, hur du skapar de bästa förutsättningarna för det du vill uppnå och genom att detaljplanera ditt upplägg, hjälps vi åt att planera ett givande tillfälle. Vi pratar om stämningen i gruppen, prioritering av frågor som ska diskuteras och med vilka metoder dessa kan bearbetas. Om aktiviteten är på Storm diskuterar vi även hur rummet kan möbleras för att stimulera situationen och vilken teknik som finns tillgänglig. Ett bokningsmöte kan bokas även om du inte avser att vara i Storms lokaler.