Kategorier
Information

Vad händer med Storm


Vad händer med Storm?

Studenter som idégenererar på Storm

Storm öppnar upp för bokningar under september och oktober.

Höstterminen har dragit i gång och så även renoveringen av Gäddan. Några veckor in i renoveringen märker vi endast måttliga störningar och inget som hittills påverkat verksamheten på Storm. Vi öppnar därför upp för bokningar under september och oktober, med reservation för att störningsljud kan förekomma.

Vad händer sen?

Den 1 december lämnar Storm Gäddan. Med anledning av det stänger Storm i november för inventering och flytt. För närvarande ser det ut som att de nya lokalerna inte kommer att vara tillgängliga i december, vilket innebär att Storm sannolikt kommer att vara stängt ytterligare någon månad. I väntan på tillträde till nya lokaler på Universitetsholmen kommer vi som arbetar med Storm att fokusera på utvecklingen av den nya miljön samtidigt som vi fortsätter erbjuda metodstöd, samt stöd inom koncept- och processutveckling.

Önskar du information om de senaste uppdateringarna kring flytten, de nya lokalerna eller när bokningen öppnar igen? Registrera din mejladress via knappen nedan så håller vi dig uppdaterad.