Kategorier
Nyheter

Ett år i rörelse


Ett år i rörelse:
Nomadliv väntar Storm 2024

Flyttlådor, färg och verktyg i ett rum

Storm förbereder sig för flytt. Efter sex otroliga år på Gäddan ger vi oss ut på ett nytt äventyr. Vi accepterar det sorgliga men samtidigt spännande med att bryta upp och flytta. Framför allt gläds vi åt möjligheten att utforska och skapa något nytt för framtiden.

Alla detaljer kring den nya Stormmiljön är ännu inte på plats men vi arbetar flitigt med att skapa ett temporärt utrymme på Orkanen, där mindre workshops och utvecklingsmöten kan arrangeras. Målsättningen är att flytta in i permanenta lokaler som är lika livfulla, kreativa och uppskattade som de vi har haft på Gäddan, inom ett år. Till dess kommer vi som arbetar med Storm att leva nomadliv. Det kräver agilitet, kreativitet samt anpassningsförmåga, och vi ser fram emot ett år i rörelse.

Önskar du information om det senaste kring flytten, de nya lokalerna eller när bokningen öppnar igen?

Innan vi lämnar…

En sol som bryter igenom molnen på himlen.

Välkomna på gravkaffe på måndag, den 27 november. Mellan 11.00-15.00 står Storms dörrar öppna för den som vill komma och ta farväl, dela minnen, blicka framåt, eller bara vara. Förtäring enligt Storms fikastandard kommer att finnas.

Missa inte heller vår pågående “Storm in Residence” på bottenvåningen av Niagara. Fram till den 7 december utforskar vi ett nytt rum och bjuder in alla att komma förbi och skapa tillsammans.